✔ 25 års erfaring​

✔ Højt service niveau

✔ Professionel samarbejdspartner​

​Global Facility Service

En dynamisk virksomhed i udvikling

Facility service af erfarne fagfolk

Hos Global Facility Service tilbyder vi facility service til alle typer virksomheder i hele landet, som har behov for en erfaren virksomhed til at varetage alle former for indendørs og udendørs serviceopgaver. Vi har mere end 25 års erfaring med forskelligartede opgaver inden for facility service, og vi har en stor medarbejderstab, der er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med services, som blandt andet:

Få en fast aftale om facility service

Har du hverken tid, lyst eller kompetencerne til selv at varetage såvel inden- og udendørs service- og vedligeholdelsesopgaver i din virksomhed, kan du få en fast aftale om professionel facility service hos os.


​​

Vi er til for at gøre din hverdag lettere og hjælpe dig med alle de opgaver, du ikke selv har ressourcerne til. Lad os om at gøre det, vi gør bedst, så du selv kan bruge tiden mere konstruktivt i din virksomhed. Vi kan skræddersy en aftale helt unikt til dig, som matcher dine behov og dit budget.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi stå for facility service i din virksomhed, kan vi indledningsvist udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Sammen finder vi den rette pris og får skemalagt, hvad du ønsker udført, hvornår. Vi har naturligvis masser af gode inputs og kan give dig sparring i forhold til alle vores services.

Kontakt os for et tilbud på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.​​​ Du har også mulighed for at udfylde nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facility Service Manageren har sin daglige færden på byggepladsen og er den ansvarlige leder på projektet.

Gartnerservice, snerydning, affalds håndtering, renholdelse af fælles områder ude m.m.

Styring af serviceaftaler, rengøring, vinduespolering, udlevering af varer, udskiftning af defekte lyskilder m.m.

Kontakt os her for mere information om Global Facility Service A/S.

Global Facility Service ApS

Københavnsvej 263

4000 Roskilde

CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52​

E-mail: sj@global-securityservice