✔ 25 års erfaring​

✔ Højt service niveau

✔ Professionel samarbejdspartner​

Haveservice og andre udendørs serviceopgaver

​Hos Global Facility Service tilbyder vi at udføre haveservice, havearbejde og andre udendørs serviceopgaver, for alle typer virksomheder, i hele landet. Har du grønne områder på matriklen, der ofte trænger til opmærksomhed, kan vi tilbyde en fleksibel løsning, hvor vi varetager din haveservice alt efter behov. Vi har mange års erfaring, da vi gennem mere end 25 år har serviceret et væld af kunder. Vi tilbyder følgende ydelser:

Gartnerservice og havearbejde – herunder:

  • ​Græsslåning, lugning og beskæring
  • Snerydning og glatførebekæmpelse
  • ​Affaldshåndtering
  • ​Rekvirering af entreprenører
  • ​Koordinering af driftsopgaver​
  • ​Rekvirering af håndværkere
  • ​Opstart af maskiner
  • ​Renholdelse af fællesområder ude
  • ​Mindre reparationsopgaver​

Professionelt havearbejde med fokus på kvalitet

Med en professionel virksomhed til at varetage service af din have og grønne områder, kan du helt selv slippe for bekymringer, hvad angår havearbejde. Vi har et team bestående af dygtige, kvalificerede og erfarne medarbejdere, som alle sætter en ære i at udføre deres opgaver til perfektion. 

Vi lever af glade kunder, og derfor bestræber vi os altid på at yde vores absolut ypperste, så du bliver 100% tilfreds. Vi har fokus på kvalitet – uanset om det er græsslåning, klipning af hæk eller vedligeholdelse af bede og planter. Lad os tage os af din haveservice, så du kan bruge tiden på noget, der giver dig værdi.

Få en fast aftale om haveservice til en konkurrencedygtig pris

Er du fast besluttet på, at vi skal stå for din haveservice, kan vi sammen aftale, den mest optimale løsning i forhold til dine ønsker, krav, behov og ikke mindst dit budget. Vi har masser af gode råd til, hvordan du får en flot og indbydende have og grønne områder, du ikke selv skal spekulere på, i forhold til vedligeholdelse.

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk.​

Global Facility Service ApS

Københavnsvej 263

4000 Roskilde

CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52​

E-mail: sj@global-securityservice