✔ 25 års erfaring​

✔ Højt service niveau

✔ Professionel samarbejdspartner​

Grundig erhvervsrengøring tilbydes

Hos Global Facility Service tilbyder vi rengøring for erhverv og offentlige virksomheder i hele landet. Vi er en servicevirksomhed, der har brede faglige kompetencer inden for alle afgreninger af servicefaget. 

Har du behov for et firma, der kan varetage din erhvervsrengøring, er det også noget, vi kan klare. Hos Global Facility Service udfører vi blandt andet facilitetsservice i private og offentlige virksomheder, hvor der skal udføres grundig rengøring, opretholdes sikkerhed og ejendomsdrift samt vedligeholdelse af udendørsarealer.

Grundig og effektiv erhvervsrengøring

Som virksomhed kan det være svært at få løst alle opgaver der ikke er underlagt sine egne kompetencer. Derfor kan du med fordel udlicitere din erhvervsrengøring til os, da vi har nogle erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere, der sætter en ære i at udføre et flot stykke arbejde. Vi gør grundigt og effektivt rent, så du møder ind til en skinnende ren arbejdsplads.

Hvor ofte, du ønsker rengøring, er helt op til dig. Vi kan skræddersy en fleksibel løsning, der imødekommer dine ønsker, således at du ikke skal bekymre dig om rengøring igen. Lad os tage en snak om dine behov og finde den optimale løsning sammen.​

Få et godt tilbud på en løsning til din virksomhed

Har du en virksomhed, der har brug for en fast samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring, er vi parate til at løfte opgaven. Vi medbringer selv alle ressourcer og redskaber – og du skal aldrig røre en finger igen, hvad angår at gøre rent. Vi er kvalitetsbevidste og perfektionistiske, så du kan forvente et perfekt resultat hver gang. ​Kontakt os for et tilbud – det er ganske uforpligtende. Ring på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Facility Service ApS

Københavnsvej 263

4000 Roskilde

CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52​

E-mail: sj@global-securityservice