✔ 25 års erfaring​

✔ Højt service niveau

✔ Professionel samarbejdspartner​

Snerydning og grundig saltning efterfølgende

Har din virksomhed brug for et professionelt og ikke mindst kvalitetsbevidst firma til at varetage snerydning og saltning? Hos Global Facility Service, har vi mere end 25 års erfaring med snerydning og grundig saltning for virksomheder, i hele Danmark. Som virksomhedsejer har du ansvaret for, at der er godt ryddet for dine medarbejdere og eventuelle gæster og leverandører. 

Er der uheldigvis nogen, der kommer til skade, fordi der ikke er ryddet sne og saltet, kan du stilles til ansvar. Derfor er det en god investering at samarbejde med en professionel virksomhed som os, der kan tage sig af disse opgaver. Vi rydder grundigt og effektivt al sne og giver en god omgang salt, så det er helt og aldeles sikkert at færdes på din matrikel.

Bestil snerydning og undgå bekymringer om vinteren

Når vinteren melder sin ankomst, er der altid en risiko for, at der kan falde sne. Har du ikke en køreklar procedure for, hvem der har ansvaret for, at varetage denne rolle, kan det give unødige bekymringer, der ikke er hensigtsmæssige for en virksomhed. Udlicitér opgaven til os, så står vi for al snerydning, så du helt undgår bekymringer, hvad det angår. 

Vi yder en vintertjeneste, der kan lette hverdagen for dig. Vi udfører alt det forebyggende arbejde og sikrer os, at det er aldeles sikkert at opholde sig som fodgænger eller i bil på din matrikel. Bestil snerydning hos os, og få en fast aftale til en skarp pris.

Få et uforpligtende tilbud til din virksomhed

Har du hverken tid eller lyst til at beskæftige dig med snerydning, kan vi påtage os opgaven. Du har os som fast kontakt, og vi rykker ud, når du har brug for det. Vi følger naturligvis med i vejrforholdene i dit lokalområde, så vi er bedst muligt forberedt og kan reagere hurtigt. Lad os give et uforpligtende tilbud på snerydning og saltning til din virksomhed.​

​Kontakt os på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk for et godt tilbud på snerydning.

Global Facility Service ApS

Københavnsvej 263

4000 Roskilde

CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52​

E-mail: sj@global-securityservice