Hundevagt

Hundevagt fra Global Security Service

Har du brug for at øge sikkerheden omkring din virksomhed, din byggeplads eller måske et storcenter? Så kan en hundevagt være den helt rette løsning. 

Hundevagt​

Hundevagt i forbindelse med indbrudstyve
​og andre ubudne gæster​

Hos Global Security Service finder du et autoriseret vagtfirma med 25 års erfaring inden for vagtfaget, og vi har en vagt, der kan dække ethvert behov, uanset hvor henne i landet du har brug for vores service.

Vi henvender os både til privatpersoner, forskellige former for virksomheder, centre og byggepladser.​

Hvad betyder hundevagt?

At have en hundevagt er en ekstra sikkerhed, der med stor fordel kan bruges til patruljering på byggepladser, ved virksomheder, ved private boliger og ikke mindst ved forskellige former for udendørsarrangementer.

Hunden er både menneskets og vagtens bedste ven, og både hund og vagt arbejder utroligt godt sammen og komplementerer hinanden. Hunden har for eksempel en væsentlig bedre hørelse og lugtesans end et menneske, hvorfor den også er mere opmærksom på farer og uvedkommende.

Hvis du er bekymret for, at din virksomhed bliver udsat for tyveri, eller der kommer ubudne gæster på din byggeplads, så kan en hundevagt være en ideel løsning for dig. En hundevagt er nemlig både den nemmeste og i de fleste tilfælde også den mest effektive måde at skræmme indbrudstyve og andre ubudne gæster væk fra et område. 

Kontakt os og hør mere om vores vagtservices eller indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at høre mere om fordelene ved at benytte dig af vores hundevagt eller vores andre vagtservices, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en vagtordning med vores firma.

Vi varetager opgaver for kunder i hele landet.

Kunden i fokus

Teoretisk, administrativ og praktisk
​erfaring inden for vagt– og sikkerhedopgaver

Hos Global Security Service er vi et autoriseret vagtselskab, som er 100% danskejet. Vi besidder en dybdegående teoretisk, administrativ og praktisk erfaring inden for vagt- og sikkerhedsopgaver. Vi ved med vores mere end 25 års erfaring i vagt- og sikkerhedsbranchen, hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet og service har for kunderne.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en vagtordning med sikkerhedsvagt

​Uanset om du har brug for en vagt eller en sikkerhedsvagt, kan vores vagtselskab hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores vagtselskab om at få en fast vagt tilknyttet, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en vagtordning til dig. ​

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Global Security Service ApS

Autoriseret vagtselskab

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28899092

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Security Service ApS – ISO 9001 certificeret vagtselskab