Stationær vagt

Kvalificeret fast ordning på vagtservice

​Med en fast vagt i din virksomhed eller dit center får du skabt den nødvendige tryghed og sikkerhed, der er gavnlig for alle. Hos Global Security Service tilbyder vi en fast vagt til dine behov, hvor vi skræddersyer en løsning til dig.

Skab nødvendig tryghed

Fast vagt skaber tryghed og sikkerhed

​Uanset hvor du har brug for en vagt, har vi en kompetent og kvalificeret vagt til opgaven. Der kan være mange grunde til at få en fast vagt tilknyttet, men hovedsageligt er det for at opretholde ro og orden. Desuden har vagten en præventiv effekt. Er en vagt synlig, minimerer det risikoen for eventuelle indbrud, tyveri eller håndgemæng.

Sikkerhed både i og efter åbningstid med en fast vagt

Ved sin tilstedeværelse er en fast vagt med til at skabe ro og orden. Den stationære vagt vil med sin tilstedeværelse virke forebyggende på eksempelvis indbrud, hærværk og lignende. Men skulle der opstå en uønsket hændelse – brand, indbrud, et utæt vandrør, en kaffemaskine, man har glemt at slukke, eller andet – er det vagtens fornemmeste opgave at gribe hurtigt og effektivt ind for at begrænse skaderne.

I hvert enkelt tilfælde tilpasses vagtordningen virksomhedens behov, og vagterne uddannes til at varetage de aktuelle og individuelle opgaver. Lad os høre mere om, hvad du har brug for en fast vagt til, så vi kan imødekomme dine ønsker.​

Professionelt og pålideligt vagtfirma

Når du entrerer med os, kan du altid forvente et kompetent og professionelt vagtfirma, der tager din virksomhed alvorligt. Hos os får du en fast vagt, der er pålidelig, autoritær og uddannet i at håndtere alle former for situationer, der forekommer i forbindelse med diverse vagtopgaver. Skal vi sammen strikke en fleksibel løsning sammen, til dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 7070 2230/5170 2252 eller skriv til sj@global-securityservice.dk.​

Kunden i fokus

Teoretisk, administrativ og praktisk
​erfaring inden for vagt– og sikkerhedopgaver

Hos Global Security Service er vi et autoriseret vagtselskab, som er 100% danskejet. Vi besidder en dybdegående teoretisk, administrativ og praktisk erfaring inden for vagt- og sikkerhedsopgaver. Vi ved med vores mere end 25 års erfaring i vagt- og sikkerhedsbranchen, hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet og service har for kunderne.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en vagtordning med sikkerhedsvagt

​Uanset om du har brug for en vagt eller en sikkerhedsvagt, kan vores vagtselskab hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores vagtselskab om at få en fast vagt tilknyttet, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en vagtordning til dig. ​

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Global Security Service ApS

Autoriseret vagtselskab

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28899092

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Security Service ApS – ISO 9001 certificeret vagtselskab