✔ 25 års erfaring​

✔ Højt service niveau

✔ Professionel samarbejdspartner​

Vinduespolering af professionelle vinduespudsere

Ønsker du professionel vinduespolering? Hos Global Facility Service har vi specialiseret os i facility service, herunder polering af vinduer i høj kvalitet. Vi har 25 års erfaring og er 100 % danskejet. Vores vinduespudsere kommer i hele landet.

Fleksibel og kvalitetsbevidst vinduespolering

Vi har en stor medarbejderstab, som blandt andet består af kvalitetsbevidste vinduespudsere. De er altid klar til at udføre vinduespolering. Det kan være ad hoc eller i en fast aftale. Vi skræddersyr gerne en vinduespudserløsning, som passer til dine behov samt til dit budget.

Vi lægger stor vægt på kommunikation, fleksibilitet og service. Derfor kan du forvente en personlig dialog, et højt serviceniveau og fleksible løsninger. Vores målsætning er i det hele taget at være en troværdig og professionel samarbejdspartner inden for facility service såsom vinduespudsning.​

Få et uforpligtende tilbud på polering af vinduer

Du er meget velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder, og hvad det koster at få en vinduespudser ud. Du kan bestille os efter behov, men vi kan også skemalægge en fast plan, som passer til din virksomhed. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for polering af vinduer.

Du kan ringe på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 for at høre mere, eller du kan skrive til e-mail sj@global-securityservice.dk

Global Facility Service ApS

Københavnsvej 263

4000 Roskilde

CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52​

E-mail: sj@global-securityservice