Servicevagt​

Unikke serviceløsninger

Mangler du en kvalificeret servicevagt til at varetage sikkerheden i et center eller i en virksomhed i Danmark, har vi den rette medarbejder til dig. Hos Global Security Service tilbyder vi en fleksibel ordning, hvor du kan få tilknyttet en veluddannet og erfaren servicevagt med brede, faglige kompetencer.

Fleksible ordninger på vagtservice

Servicevagt med brede faglige kompetencer

Udover at agere sikkerhedsvagt og opretholde ro og orden samt skabe tryghed er en servicevagt også til for at servicere dig i forskellige situationer. Det har en klar præventiv effekt at have en vagt ansat, som er synlig over for både ansatte og kunder. Vedkommende er uddannet i at håndtere chikane og uro, men som servicevagt kan vedkommende også være behjælpelig med vejvisning, henvisninger og meget andet.

Få en unik service med en professionel servicevagt

Ønsker du at få assistance til at hjælpe med diverse serviceopgaver i dit center, er en af vores servicevagter parat til at servicere dig. Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen og er vant til at have med mange forskelligartede opgaver at gøre.

Servicevagten hjælper børn, der er blevet væk fra deres forældre, tilkalder hjælp og yder førstehjælp ved ulykker eller tilskadekomst samt viser vej for politi, ambulancer og brandvæsen. Vedkommende kan også tilkalde hjælp og yde brandbekæmpelse ved opståede mindre brande samt bistå ved eventuel evakuering af centret. Har du brug for en servicevagt i dit center, hører vi gerne om dine behov.​

​Få et godt tilbud på en vagt i dit center

Har du brug for en nærværende servicevagt, finder vi gerne en til dig. Du får en fast medarbejder tilknyttet, som kender dit center på alle ledder og kanter, hvilket er med til at skabe tryghed for dig og dine kunder. Lad os høre om dine tanker og behov, så vi kan finde den helt rette til jobbet.

Kontakt os på telefon +45 7070 2230 / +45 5170 2252 eller skriv til sj@global-securityservice.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Kunden i fokus

Teoretisk, administrativ og praktisk
​erfaring inden for vagt– og sikkerhedopgaver

Hos Global Security Service er vi et autoriseret vagtselskab, som er 100% danskejet. Vi besidder en dybdegående teoretisk, administrativ og praktisk erfaring inden for vagt- og sikkerhedsopgaver. Vi ved med vores mere end 25 års erfaring i vagt- og sikkerhedsbranchen, hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet og service har for kunderne.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en vagtordning med sikkerhedsvagt

​Uanset om du har brug for en vagt eller en sikkerhedsvagt, kan vores vagtselskab hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores vagtselskab om at få en fast vagt tilknyttet, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en vagtordning til dig. ​

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Global Security Service ApS

Autoriseret vagtselskab

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28899092

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Security Service ApS – ISO 9001 certificeret vagtselskab