ISO 9001 certificering

Vi er et autoriseret vagtselskab

Kvalitetssikringen er i henhold til vor ISO 9001 certificering. Målsætningen med Global Security Service’s kvalitetssikring er at levere en ydelse, der lever op til såvel egne som kundens forventninger, i forhold til den enkelte opgave.

​Kvalitetssikrede sikkerhedsløsninger

Vagtselskab med ISO 9001-certificering

Global Security Service A/S ønsker at yde vore kunder den størst mulig professionelle sikkerhed og service inden for de aftalte rammer. Dette sker gennem løbende kvalitetskontrol.

​Ved opstarten af en vagtordning, udarbejdes der en vagtinstruks i samarbejde med kunden. Denne vagtinstruks indeholder alle relevante oplysninger for udførelsen af vagtarbejdet, samt aftalte reaktioner ved givne hændelser.

Vagtinstruksen er ikke statisk men opdateres løbende, i henhold til de aktuelle forhold. Alle ændringer i vagtinstruksen foretages udelukkende efter kundens accept eller ønske.​ Kontakt os gerne allerede i dag, såfremt du er interesseret i en vagtordning fra et professionel vagtselskab.

Der bliver for hver enkelt vagtrondering udarbejdet en ronderingsbeskrivelse, som vagten skal følge. Dette tilsikre at vagten gennemgår virksomheden i henhold til det aftalte, samt tilsikre at vagten kommer alle de steder, hvor der kan forekomme sikkerhedsmæssige risici.

Der afholdes efter aftale, driftsmøder mellem Global Security Service og kunden, for at afdække, om de leverede ydelser svarer overens med det aftalte, samt eventuelle nye tiltag indenfor vagtområdet.​​

Kunden i fokus

Teoretisk, administrativ og praktisk
​erfaring inden for vagt– og sikkerhedopgaver

Hos Global Security Service er vi et autoriseret vagtselskab, som er 100% danskejet. Vi besidder en dybdegående teoretisk, administrativ og praktisk erfaring inden for vagt- og sikkerhedsopgaver. Vi ved med vores mere end 25 års erfaring i vagt- og sikkerhedsbranchen, hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet og service har for kunderne.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en vagtordning med sikkerhedsvagt

​Uanset om du har brug for en vagt eller en sikkerhedsvagt, kan vores vagtselskab hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores vagtselskab om at få en fast vagt tilknyttet, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en vagtordning til dig. ​

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Global Security Service ApS

Autoriseret vagtselskab

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28899092

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Security Service ApS – ISO 9001 certificeret vagtselskab