Byggepladsvagt

Vagtservice på byggepladser

Står du og mangler en byggepladsvagt til en byggeplads i Danmark, er vi hos Global Security Service en seriøs virksomhed med speciale i unikke vagtløsninger. 

Uddannede og servicemindede

Byggepladsvagt for optimal tryghed

​Vi har professionelle vagtfolk, der er veluddannede og har mange års erfaring. Med en kompetent byggepladsvagt kan du skabe tryghed og sikkerhed på din byggeplads. En synlig vagt har en præventiv virkning, som er med til at minimere risikoen for tyveri og hærværk. Vores byggepladsvagter passer blandt andet på, at der ikke er nogle udefrakommende/uventede gæster, der får adgang til pladsen, samt foretager adgangskontrol i de timer, hvor der arbejdes på pladsen.

Skærp kontrollen med en byggepladsvagt

En byggepladsvagt kan bidrage, til at skærpe kontrollen, med henblik på at kontrollere, hvem der kommer og går på byggepladsen.

Som byggepladsleder har du et ansvar over for dine medarbejdere, og det ansvar kan vi være med til at løfte.​ Er vi hele tiden sikre på, hvem der opholder sig på pladsen, er vi også sikre på, at der ikke er nogen, der er på byggepladsen, når det ikke er hensigtsmæssigt og dermed kan være farligt.

Det samme gælder udefrakommende, som ikke må få adgang, da det kan være en farlig plads. Lad os derfor hjælpe dig med en byggepladsvagt, der kender alt til din branche og ved, hvordan jobbet skal udføres.

​Få en skræddersyet vagtordning

Har du brug for en byggepladsvagt, til at assistere dig i den daglige drift, i forhold til sikkerhed og kontrol, kan vi udarbejde en skræddersyet løsning til dig.

Lad os høre mere om din arbejdsplads og dine krav, så vi sammen kan finde den ideelle til jobbet.

Kontakt os på telefon +45 7070 2230 / +45 5170 2252 eller skriv til sj@global-securityservice.dk, hvis du er interesseret i at vide mere om vores services.​

Kunden i fokus

Teoretisk, administrativ og praktisk
​erfaring inden for vagt– og sikkerhedopgaver

Hos Global Security Service er vi et autoriseret vagtselskab, som er 100% danskejet. Vi besidder en dybdegående teoretisk, administrativ og praktisk erfaring inden for vagt- og sikkerhedsopgaver. Vi ved med vores mere end 25 års erfaring i vagt- og sikkerhedsbranchen, hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet og service har for kunderne.

Klar til en indledende snak?

Få et uforpligtende tilbud på en vagtordning med sikkerhedsvagt

​Uanset om du har brug for en vagt eller en sikkerhedsvagt, kan vores vagtselskab hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores vagtselskab om at få en fast vagt tilknyttet, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en vagtordning til dig. ​

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

Global Security Service ApS

Autoriseret vagtselskab

Københavnsvej 263, 4000 Roskilde

CVR-nummer: 28899092

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Copyright ​© 2021 Global Security Service ApS – ISO 9001 certificeret vagtselskab