✔ ​25 års erfaring

✔ ​Autoriseret vagtselskab

✔ ​Få et uforpligtende tilbud

Global Security Service

En dynamisk virksomhed i udvikling

Vagt fra vagtselskab til alle typer vagtopgaver

Har du brug for en kompetent vagt eller sikkerhedsvagt til et fast job i Danmark, tilbyder vi hos Global Security Service, vagter til alle former for opgaver. Vi er et erfarent vagtselskab, der tilbyder vores services til private, virksomheder, byggepladser og centre. Vi udfører blandt andet vagtopgaver som:​

Med en professionel vagt kan du optimere sikkerheden, hvor du har brug for det. Alle vores vagter er veluddannede og trænet i at håndtere alle tænkelige opgaver, der vedkommer vagtservices. Skal vi stå vagt i din butik eller virksomhed, så der skabes tryghed og ydes en præventiv indsats mod tyveri og indbrud, er vi de rette til opgaven.

Få en vagt fra et autoriseret vagtselskab

Hos Global Security Service er vi et autoriseret vagtselskab, som er 100% danskejet. Vi besidder en dybdegående teoretisk, administrativ og praktisk erfaring inden for vagt- og sikkerhedsopgaver. Vi ved med vores mere end 25 års erfaring i vagt- og sikkerhedsbranchen, hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet og service har for kunderne.​

Kunderne forventer, at de er i fokus, og ønsker derfor en tæt personlig relation med deres sikkerhedsleverandør og deres personlige sikkerhedsvagt. Disse krav kan vi hos Global Security Service opfylde.

​Derfor er følgende tre punkter gennemgående i vores ydelser:

  • ​Personlig dialog
  • ​Højt serviceniveau
  • ​Fleksible løsninger

Få et uforpligtende tilbud på en vagtordning med sikkerhedsvagt

Uanset om du har brug for en vagt eller en sikkerhedsvagt, kan vores vagtselskab hjælpe. Ønsker du at indgå en aftale med vores vagtselskab om at få en fast vagt tilknyttet, har du alle muligheder for at få skræddersyet en fleksibel løsning. Lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi kan udarbejde et godt tilbud på en vagtordning til dig.

Du kan kontakte os på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skrive til os på e-mail sj@global-securityservice.dk.​

Kontakt os for nærmere aftale eller tilbud på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk.​ Du har også mulighed for at skrive til os via vores formular. Vi vil bestræbe os på, at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Security Service ApS udfører alle former for vagtopgaver.

Står du og mangler en pålidelig og troværdig centervagt til dit center?

En professionel portvagt kan udføre en lang række forskelligartede opgaver.

Få ansat en vagt til en konkurrencedygtig pris, kontakt os i dag.

Global Security Service ApS

​Københavnsvej 263

4000 Roskilde

​CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52

E-mail: sj@global-securityservice