✔ ​25 års erfaring

✔ ​Autoriseret vagtselskab

✔ ​Få et uforpligtende tilbud

Byggepladsvagt for optimal tryghed på din byggeplads

Står du og mangler en byggepladsvagt til en byggeplads i Danmark, er vi hos Global Security Service en seriøs virksomhed med speciale i unikke vagtløsninger. 

Vi har professionelle vagtfolk, der er veluddannede og har mange års erfaring. Med en kompetent byggepladsvagt kan du skabe tryghed og sikkerhed på din byggeplads. 

En synlig vagt har en præventiv virkning, som er med til at minimere risikoen for tyveri og hærværk. Vores byggepladsvagter passer blandt andet på, at der ikke er nogle udefrakommende/uventede gæster, der får adgang til pladsen, samt foretager adgangskontrol i de timer, hvor der arbejdes på pladsen.

Skærp kontrollen med en byggepladsvagt

En byggepladsvagt kan bidrage, til at skærpe kontrollen, med henblik på at kontrollere, hvem der kommer og går på byggepladsen. 

Som byggepladsleder har du et ansvar over for dine medarbejdere, og det ansvar kan vi være med til at løfte.​ Er vi hele tiden sikre på, hvem der opholder sig på pladsen, er vi også sikre på, at der ikke er nogen, der er på byggepladsen, når det ikke er hensigtsmæssigt og dermed kan være farligt.

Det samme gælder udefrakommende, som ikke må få adgang, da det kan være en farlig plads. Lad os derfor hjælpe dig med en byggepladsvagt, der kender alt til din branche og ved, hvordan jobbet skal udføres.

​Få en skræddersyet vagtordning

Har du brug for en byggepladsvagt, til at assistere dig i den daglige drift, i forhold til sikkerhed og kontrol, kan vi udarbejde en skræddersyet løsning til dig. 

Lad os høre mere om din arbejdsplads og dine krav, så vi sammen kan finde den ideelle til jobbet.

Kontakt os på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk, hvis du er interesseret i at vide mere om vores services.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Security Service ApS

​Københavnsvej 263

4000 Roskilde

​CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52

E-mail: sj@global-securityservice