✔ ​25 års erfaring

✔ ​Autoriseret vagtselskab

✔ ​Få et uforpligtende tilbud

Centervagt sikrer et trygt centermiljø

​Har du brug for en centervagt i dit storcenter eller supermarked i Danmark, tilbyder vi hos Global Security Service en professionel og kompetent centervagt, der kan bidrage til at skabe et mere trygt og sikkert centermiljø. En centervagt sikrer et behageligt og velfungerende centermiljø for publikum, personale og butiksindehavere. Vedkommende sørger også for, at ro og orden, og det til enhver tid gældende ordensreglement i centret, opretholdes. 

Vagten støtter ligeledes personale og butiksindehavere i ubehagelige situationer. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har udelukkende erfarne og kvalificerede centervagter i vores medarbejderstab.

Få en professionel centervagt og mærk sikkerheden

En professionel centervagt er til for at sætte ind, hvis der opstår ubehagelige episoder i et center. Vedkommende er uddannet til at håndtere svære situationer og håndgemæng. Som vagt i et center har vedkommende først og fremmest en præventiv effekt gennem sin tilstedeværelse i centret. 

Centervagten vil hindre chikane af publikum og bortvise urovækkende elementer fra centret. Desuden er det også vagtens opgave at servicere besøgende, samt være behjælpelig ved eventuelle spørgsmål og vejvisning i centret. Skal vi hjælpe dig med at skabe mere sikkerhed i dit center, er du velkommen til at kontakte os, så du kan høre nærmere.

Få et uforpligtende tilbud på sikkerhed

Står du og mangler en pålidelig og troværdig centervagt til dit center, har vi altid en imødekommende og autoritær vagt, der kan tiltræde, når du har behov for det. Centervagten vil imødegå butikstyverier og være personalet behjælpelig ved konstateret butikstyveri. Centervagten kan eskortere personale til og fra pengeinstitut med dagens omsætning samt meget andet. Skal vi sammen se på en god løsning til dig, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Security Service ApS

​Københavnsvej 263

4000 Roskilde

​CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52

E-mail: sj@global-securityservice