✔ ​25 års erfaring

✔ ​Autoriseret vagtselskab

✔ ​Få et uforpligtende tilbud

Fast vagt skaber tryghed og sikkerhed

Med en fast vagt i din virksomhed eller dit center får du skabt den nødvendige tryghed og sikkerhed, der er gavnlig for alle. Hos Global Security Service tilbyder vi en fast vagt til dine behov, hvor vi skræddersyer en løsning til dig. Uanset hvor du har brug for en vagt, har vi en kompetent og kvalificeret vagt til opgaven.

Der kan være mange grunde til at få en fast vagt tilknyttet, men hovedsageligt er det for at opretholde ro og orden. Desuden har vagten en præventiv effekt. Er en vagt synlig, minimerer det risikoen for eventuelle indbrud, tyveri eller håndgemæng.

Sikkerhed både i og efter åbningstid med en fast vagt

Ved sin tilstedeværelse er en fast vagt med til at skabe ro og orden. Den stationære vagt vil med sin tilstedeværelse virke forebyggende på eksempelvis indbrud, hærværk og lignende. Men skulle der opstå en uønsket hændelse – brand, indbrud, et utæt vandrør, en kaffemaskine, man har glemt at slukke, eller andet – er det vagtens fornemmeste opgave at gribe hurtigt og effektivt ind for at begrænse skaderne.

I hvert enkelt tilfælde tilpasses vagtordningen virksomhedens behov, og vagterne uddannes til at varetage de aktuelle og individuelle opgaver. Lad os høre mere om, hvad du har brug for en fast vagt til, så vi kan imødekomme dine ønsker.​

​Professionelt og pålideligt vagtfirma

Når du entrerer med os, kan du altid forvente et kompetent og professionelt vagtfirma, der tager din virksomhed alvorligt. Hos os får du en fast vagt, der er pålidelig, autoritær og uddannet i at håndtere alle former for situationer, der forekommer i forbindelse med diverse vagtopgaver. Skal vi sammen strikke en fleksibel løsning sammen, til dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Security Service ApS

​Københavnsvej 263

4000 Roskilde

​CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52

E-mail: sj@global-securityservice