✔ ​25 års erfaring

✔ ​Autoriseret vagtselskab

✔ ​Få et uforpligtende tilbud

Portvagt for optimal sikkerhed

Har din virksomhed behov for en professionel portvagt til at skabe mere sikkerhed og tryghed, tilbyder vi hos Global Security Service en portvagt, der kan varetage kontrollen i din virksomhed – uanset hvor du befinder dig i landet. Det er betryggende for en moderne virksomhed at have styr på, hvem der kommer ind og ud af virksomheden, samt have kontrol over, hvad der bliver taget med ind og ud. Du kan få ansat en kompetent portvagt, så det passer til dine behov. Det kan være alle årets dage og døgnet rundt, men det kan også være begrænset til eksempelvis kun at omfatte virksomhedens åbningstid.

Professionel kontrol og sikkerhed med portvagt

En professionel portvagt kan udføre en lang række forskelligartede opgaver. Vores vagter er til for at imødekomme dine ønsker og krav, hvorfor vi bestræber os på at være så fleksible som muligt. Du kan derfor få assistance til mange forskellige arbejdsopgaver. Der kan blandt andet nævnes:

  • Adgangskontrol af personer til virksomheden
  • Visitationstjeneste
  • Nøgleopbevaring og -udlevering
  • Overvågning af interne alarmsystemer
  • Kontrol af udleverings- og lånerekvisitioner
  • Udstedelse af gæstekort, passerseddel og arbejdskort
  • Henvisning af gæster
  • Overvågning af kameraer
  • Ydelse af førstehjælp og rekvirering af assistance ved tilskadekomst samt meget andet

Få ansat en vagt til en konkurrencedygtig pris

Hos Global Security Service tager vi dig og din virksomhed alvorligt. Vi spøger aldrig med sikkerhed, da det er kvaliteten af netop dette, vi bygger hele vores forretning på. Derfor kan du forvente et højt serviceniveau og en kvalificeret portvagt, der har masser af erfaring. Hos os har du mulighed for at få en fleksibel løsning, der skræddersyes til din virksomhed. Vi arbejder med særdeles konkurrencedygtige priser, så du får rigtig stor værdi og sikkerhed for dine penge.

Kontakt os for at høre mere på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Security Service ApS

​Københavnsvej 263

4000 Roskilde

​CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52

E-mail: sj@global-securityservice