✔ ​25 års erfaring

✔ ​Autoriseret vagtselskab

✔ ​Få et uforpligtende tilbud

Vagtfirma tilbyder autoriseret vagtservice

Overvejer du at få professionel vagtservice? Hos Global Security Service har vi 25 års erfaring inden for vagt- og sikkerhedsbranchen. Vi er en dynamisk virksomhed, som er i konstant udvikling på det danske sikkerhedsmarked.

Vi er naturligvis autoriseret som vagtfirma og er 100 procent danskejet. Vi udfører vagt- og sikkerhedsopgaver i hele landet.

​Vagtservice med fokus på dialog og fleksibilitet

Vi har en dybtgående teoretisk, administrativ og praktisk erfaring med vagt- og sikkerhedsopgaver. Samtidig er vi en professionel samarbejdspartner. Vi er både autoriseret af Rigspolitiet og 9001-certificeret gennem Sikringsvagten.​

Gennem vores mangeårige arbejde med vagtservice ved vi, hvor stor betydning kommunikation, fleksibilitet og service har for vores kunder. Kunderne forventer, at de er i fokus, og ønsker en tæt personlig relation med deres sikkerhedsleverandør. De krav opfylder Global Security Service.

Vi har et særligt fokus på blandt andet:

  • ​​​Personlig dialog
  • ​Højt serviceniveau
  • ​Fleksible løsninger​

​Vores målsætning er, at vi skal være en troværdig og professionel samarbejdspartner, der leverer vagt- og sikkerhedsløsninger af høj kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud fra dit vagtfirma

Du er velkommen til at høre, hvad vi tilbyder som vagtfirma. Vi tager gerne en snak om jeres behov, ligesom vi gerne giver råd og vejledning om forskellige sikkerhedsløsninger. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail sj@global-securityservice.dk​

Global Security Service ApS

​Københavnsvej 263

4000 Roskilde

​CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52

E-mail: sj@global-securityservice