✔ ​25 års erfaring

✔ ​Autoriseret vagtselskab

✔ ​Få et uforpligtende tilbud

Servicevagt med brede faglige kompetencer

Mangler du en kvalificeret servicevagt til at varetage sikkerheden i et center eller i en virksomhed i Danmark, har vi den rette medarbejder til dig. Hos Global Security Service tilbyder vi en fleksibel ordning, hvor du kan få tilknyttet en veluddannet og erfaren servicevagt med brede faglige kompetencer. 

Udover at agere sikkerhedsvagt og opretholde ro og orden samt skabe tryghed er en servicevagt også til for at servicere dig i forskellige situationer. Det har en klar præventiv effekt at have en vagt ansat, som er synlig over for både ansatte og kunder. Vedkommende er uddannet i at håndtere chikane og uro, men som servicevagt kan vedkommende også være behjælpelig med vejvisning, henvisninger og meget andet.

Få en unik service med en professionel servicevagt

Ønsker du at få assistance til at hjælpe med diverse serviceopgaver i dit center, er en af vores servicevagter parat til at servicere dig. Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen og er vant til at have med mange forskelligartede opgaver at gøre. 

Servicevagten hjælper børn, der er blevet væk fra deres forældre, tilkalder hjælp og yder førstehjælp ved ulykker eller tilskadekomst samt viser vej for politi, ambulancer og brandvæsen. Vedkommende kan også tilkalde hjælp og yde brandbekæmpelse ved opståede mindre brande samt bistå ved eventuel evakuering af centret. Har du brug for en servicevagt i dit center, hører vi gerne om dine behov.​

​Få et godt tilbud på en vagt i dit center

Har du brug for en nærværende servicevagt, finder vi gerne en til dig. Du får en fast medarbejder tilknyttet, som kender dit center på alle ledder og kanter, hvilket er med til at skabe tryghed for dig og dine kunder. Lad os høre om dine tanker og behov, så vi kan finde den helt rette til jobbet.

Kontakt os på telefon 70 70 22 30 / 51 70 22 52 eller skriv til sj@global-securityservice.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Global Security Service ApS

​Københavnsvej 263

4000 Roskilde

​CVR: 28899092

Kontakt os

Telefon: 70 70 22 30

Mobil: 51 70 22 52

E-mail: sj@global-securityservice